amanda

fucking DHL

Publicerad 2014-04-14 13:14:22 i Allmänt,

Hejjjjjj det var ett tag sedan. 
Var hemma från skolan idag för att invänta en leverans från DHL. 
Babe o jag beställde ett soffbord från Trademax för ungefär en månad sedan. När bordet kom två veckor senare var det helt förstört. Vi behövde inte ens öppna hela kartongen för man såg på utsidan att bordet var krashat. Fet jävla avis. Så vi fick göra en reklamation och sedan kom dom o hämtade bordet någon vecka efter. 
Vi beställde ett nytt och jag sa "den här gången ska jag titta NOGA innan dom åker så jag ser att det är som det ska.
"Pallar du hjälpa mig bära upp bordet 4 trappor?" frågade jag snällt.
"Nej, det gör inte vi. Se det som träning hahah" sa gubben.
"Aaa vad har jag för val..."
Efter säkert 10-15 minuter var jag uppe heeelt jävla slut. Jag bar den försiktigt och tog min tid eftersom jag inte ville att den skulle vara trasig igen.
När jag kommer in och öppnar kartongen har bordet en feeet repa med färg som lossnat.
HELVETES JÄVLA OIJFOISJFOSG!!! gahhhh så arg jag blev. Man har väntat över en månad på ett bord som dom inte kan vara försiktig med, jävla klantarslen dhl!!! fan va irriterande.
Ska vänta tills babe kommer hem så får han titta på det. Kan hända att det går måla över, för jag pallar fan inte skicka tillbaka det igen och missa ännu mer skoldagar i onödan för dom inte gör deras jobb rätt!!
Om bordet inte går att "fixa" så kommer jag ringa DHL och vara jäääääävligt förbannad. Nej jag ska fan ringa dom nu och säga att om det inte går att fixa så ska dom hämta det NU och återgärda detta snarast!!!
Fuck va förbannad man blir.
 
skönt o dampa loss lite. vi ses ;P

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela