amanda

Update update:

Publicerad 2016-05-12 12:11:43 i Allmänt,

Såg nu att jag inte uppdaterat om lillen sedan jag skrev om kolik osv.. Inte för att någon läser men för att jag själv kan gå tillbaka om några år och läsa!
 
Lilleman har ingen kolik tack o lov. Han hade några dagar som han hade väldigt mycket magknip. Så jag köpte Minifom på apoteketet och gav honom tio droppar på eftermiddagen i några dagar. Jag märkte att det hjälpte och sen mådde han bra igen! Tror det kan ha varit något jag ätit och inte kolik för sen dess (ca 1- 1/2 månad sen) har jag inte gett honom mer. 
Så det måste ha varit något tillfälligt. Är så tacksam att han sluppit kolik som man hört så många hemska historier om.. Jag har matat honom med anti-kolik flaska och varit noga med att han rapar efter varje måltid. 
 
Mjölken i mina bröst har inte varit desamma som i början. Då låg han över kurvan. Jag har själv känt att det inte funnits lika mycket den senaste månaden och han har inte blivit tillräckligt mätt. Så därför vart jag tvungen att köpa ersättning som jag nu ger honom flera gånger om dagen. Jag ammar fortfarande litegrann men inte mycket. Väldigt tråkigt såklart då jag hade tänkt amma honom iaf 1 år. Men nu är det som det är och finns inte mycket att göra åt saken. Är bara glad att han är mätt i magen och mår bra! 
Hade önskat att jag iaf kunde amma på natten då det är "lättare" att bara langa tutte men jag märker att dom är ännu mer tomma på natten än på dagen så jag har vatten i en termos som jag sedan blandar.
 
Han sover helt olika. Ibland kan han sova i 6 timmar och sen vakna för att äta men oftast vill han äta var fjärde timme. Han går ju såklart före mig så det är han som bestämmer ;) 
 
Annars är Lyon en busig men en ganska bestämd liten bebis! Han är nyfiken och utvecklas hela tiden! Det är så roligt. Glad är han också. När han vaknar så skriker han inte (om han inte är hungrig) utan då ligger han bara o tittar och när sen jag eller Elbasan kommer så ler han :) han är oftast glad och mitt hjärta smälter varje gång!
Är så tacksam att vi fick just DIG som son. Du är underbar på alla sätt. Mammas och pappas prins. ❤ 
 
Angående lägenhet så har vi fortfarande inte hittat någon. Vi bor hos E's föräldrar och lär nog göra det ett tag till.. Att få lägenhet i Göteborg känns typ omöjligt idag. Om man inte har flera hundra tusen och kan köpa en eller ta lån. Aja det löser sig väl..förhoppningsvis. 
 
I helgen ska jag o Lyon besöka hans mormor i Helsingborg. Det är snart två månader sen vi var där sist så jag förstår att hon längtar ihjäl sig! 
Vi ska stanna där i ca två veckor. Ska bli skönt men kommer såklart sakna Elbasan. 
 
4 månader 💖

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela