amanda

V.12

Publicerad 2015-06-05 07:25:58 i Allmänt,

Barnet: Ditt barn är ca 6 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 9-13g. Barnet ser mer och mer ut som ett människobarn. Huvudet blir rundare i formen, skelettet blir hårdare och fingrar och tår har delat på sig. Barnet rör sig alltmer i livmodern och kan le, rynka pannan och suga på tummen. Barnet kan nu svälja fostervatten. Matsmältningssystemet klarar att tillgodogöra sig socker (glukos) och navelsträngen transporterar näring och avfallsprodukter mellan moderkakan och barnet. Allt du som mamma äter och dricker går över till barnet via moderkakan.
 
Egna tankar: illamåendet börjar bli bättre, är så tacksam för det! Självklart är det olika från dag till dag men nu var det några dagar sen jag vaknade av att jag behövde kräkas. Jätte skönt!! 
Annars börjar jag känna mig osäker över detta..Jag har alltid sagt att jag vill ge mitt barn allt jag inte hade. Jag menar inte att man ska skämma bort honom/henne och att h*n blir en spoild brat. Men att iaf ha bra inkomst och tom ett sparkonto hade gett mig ett lugn.. Men det går inte i dagens läge. Jag kan inte jobba fullt ut och e tjänar inte särskilt bra. Jag vet att vi har familjer som hjälper men kul att tatta från dom.. Vill vara självständig!  Klara allt själv. :( Denna graviditeten var ju inte planerad, e trodde att han var steril så vi båda blev väldigt chockade. Och glada såklart men jag har ännu inte kunnat känna den här super glädjen. Känner mig som en dålig människa och vet att många skulle typ offra sin arm för att få ett barn.. Men jag kan inte hjälpa det. Måste skaffa Cash!!!! 
Vi får se vad som händer.. This sucks. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela