amanda

YEEEEEEZ

Publicerad 2014-10-10 15:53:19 i Allmänt,

Idag var sista skoldagen och jag är sååå stolt över mig själv!!! (hur länge sen var det man sa de?!) JÄVLIGT bra känns det!! Allt plugg och slit har lönat sig.
Det har varit så mycket stress på senaste att jag fått magkatarr. Men nu kan jag fokusera framåt och känna lugnet. Hur skönt som helst.
 
 
Jag och Elbasan bor hos hans föräldrar just nu tills vi får flytta in i våran lägenhet. Det är ca tre veckor kvar och jag längrar sååå mycket! Hans föräldrar är skit gulliga men jag är lite speciell och kan inte slappna av helt. Jag som person behöver mitt space.
Tycket de e så himla kul att inreda och göra fint hemma. När hemmet är rent och fint mår jag mycket bättre.  
På senaste tiden har jag varit mer sugen på att köpa inrednings grejer istället för kläder osv. Beställde ett värmeskydd som jag hämtade ut idag, men det är ju sånt man "måste" ha ;-)
 
Det enda som drar mig ner nu är vädret....nu går vi mot mörkare tider o de är bara att acceptera. Nästa inköp blir en varm vinterjacka! Kostar några lax men de är det värt och jag kommer använda den i flera år.
 
Idag fyller min gose 2 år! TVÅ!! Vart gick tiden?! Kändes som de var nyss hon var en liten plutt som man kunde bära. Min stora tjej :) Vi ska baka en hundtårta till henne idag haha! Våran bebis! Graaatttis theeenis! ;D
 
 
 
Må du leva i mååånga år till! ♥
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela